Marc Decoutere: Ik heb de mooiste herinneringen aan de C-ploeg

Marc Decoutere: Ik heb de mooiste herinneringen aan de C-ploeg

Op een namiddag heb ik afgesproken met Marc Decoutere, vader van ex-speler/doelwachter Jan Decoutere van de C-ploeg.“ Kom binnen”. En we gaan even naar de achterplaats waar een grote banendoos klaar staat op de tafel.

” Ja, Ik heb wat opgeruimd en gekeken wat interessant kan zijn voor het archief. Bekijk het maar verder wat je er mee kan doen. Ik ben meer dan 20 jaar begeleider geweest van miniemen, kadetten, junioren en later de C-ploeg. Ik heb mijn zoon gevolgd van welp tot bij de C-ploeg. Aan die laatste ploeg heb ik de beste herinneringen. Het blijft een vriendengroep, die samen een beetje trainen en recreatief handbal spelen. Maar willen winnen zat er meestal wel in hoor”.

Marc zette zich ook in bij de werking van PK Limburg, waar hij o.m. de jeugdcommissie ondersteunde. En zo vertrek ik opnieuw met een mooie schat aan truitjes, medailles, en foto’s van jeugdploegen en de C-ploeg.

Deel dit nieuwsbericht