Koop lego Bouwsteentjes

In 2021 bestaat Initia Hasselt vijftig jaar. Een uniek moment om terug te blikken. Maar eveneens een moment om verder te bouwen aan de toekomst. Daarom lanceert Initia Hasselt, in samenwerking met Sports&Advice, een nieuw bouwproject. Gedurende vijftig jaar is er niet alleen gebouwd aan een handbalclub maar aan een volledige community rondom deze club. Vijftig jaar lang droegen spelers, ouders, stafleden en vrijwilligers steentjes aan om deze handbalgemeenschap een rijke geschiedenis te bezorgen. Initia wil ook in de toekomst blijven groeien en blijven werken aan een nog rijker gevulde geschiedenis. Binnen vijftig jaar wil de club opnieuw fier achterom kunnen kijken en opnieuw genieten van weer 50 jaar geschiedenis. Doorslaggevend in deze toekomstvisie is natuurlijk de jeugdwerking. Jongeren inspireren om te bewegen en zich te verenigen is het ultieme doel.

Om deze ambitie kracht bij te zetten ging Initia de samenwerking aan met Sports&Advice en Dirk Denoyelle. Samen ontwierpen ze het clublogo van Initia Hasselt in Lego. “Uiteindelijk gingen we voor een legoplaat van ruim één vierkante meter. Hierop komen 16 000 legoblokjes in groen, wit en goud. In 2021, het jubileumjaar, moet het resultaat volledig zichtbaar worden. De kroon zal dan letterlijk op het werk gezet worden”, aldus Joris Piette (Managing Director van Sports&Advice). 

Bedoeling van dit project is het inzamelen van middelen voor de jeugdwerking van Initia. “De jeugd staat symbool voor de toekomst. Ieder kind bouwde wel eens dingen met Lego. Vandaar onze keuze voor een lego-logo. De 16 000 blokjes zullen de komende twee jaar worden verkocht in pakketjes. Telkens er blokjes gekocht worden plaatsen we ze bij op de plaat. Stukje bij beetje zal het logo zo zichtbaar worden. En als de verkoop helemaal goed zit verschijnt er nog een leuke extra. Iedereen kan zo zijn steentje bijdragen aan de toekomst van Initia.”

Bij de thuiswedstrijden vanaf het seizoen 2019-2020 zal het jeugdbestuur de Lego  Bouwsteentjes te koop aanbieden . Dank voor uw steun.

Deel dit nieuwsbericht