Een doos vol truitjes en zo veel meer

Het is er dan toch van gekomen. Na wat heen en weer  sms-en ,bellen en mailen spreken we af op een terras op de Grote Markt op een moment dat oud-speler en ondernemer Luc Meyers even tijd heeft. Hij luistert geboeid naar het archiefproject en hij wil wel eens nadenken hoe het project kan ondersteunen. Op de vraag of hij nog archiefmateriaal heeft, antwoord hij positief.

Luc Meyers: “ Ik heb hier en daar nog wat liggen en zal het bijeenzoeken en u bezorgen”. Twee dagen later staat Luc voor de deur met twee volle dozen met truitjes,trainingspakken, foto’s, stickers,….” Je ziet maar wat je ermee kan doen. Ik ben blij dat het in goede handen is”. 

En zo is het archief weer een stukje uitgebreid door deze schenking van een oud-speler,die alle jeugdreeksen doorlopen heeft ,van titels heeft mogen proeven met zijn bijdrage als ploegspeler, met een dosis inzet, lenigheid , verdedigende instelling en een stevig shot,dat hem de bijnaam ‘Snake’ opleverde bij het nemen van penaltys. Dank u Luc voor het mooie materiaal !

Deel dit nieuwsbericht