scroll

In 50 jaar tijd hebben generaties handballers (sters), bestuurders, jeugdspelers, trainers, begeleiders, vrijwilligers, bedrijven (sponsors) en supporters mee de Initia ‘community’ gevormd.

Met de slagzin “Van INITIA-generaties voor INITIA-generaties” wensen wij graag werk te maken van de aanleg van een database om alle leden van INITIA terug samen te brengen. Dat zal een hele klus zijn, maar mits wat samenwerking moet dit lukken. Zo kan je wellicht terug in contact komen met je oude ploegmaten, begeleiders, trainers,….

 

 

Kom erbij

Wil jij op de hoogte blijven van het jubileumproject, maar ook van de clubwerking kan je terug aansluiten bij onze Initia-community 50 jaar, door je aan te melden via onze speciale pagina: Initiahasselt/50jaar. We respecteren natuurlijk de privacyregels!

 

Join the community
(1971-2021)

 

 

Ambassadeur worden

Sinds het seizoen 1970-1971 hebben generaties Initia spelers en speelsters een opleiding genoten in onze club en in diverse competities aangetreden. Wil je helpen jouw ploeg opnieuw samen te brengen of wil je mee op zoek gaan naar de oude ploeggenoten, laat het ons weten via het mailadres luc@initiahasselt2021.be of op het nummer 0476/552616 van Luc Smeets.